Skip to content

Momenteel actief

2 geile vrouwen
4.54/5 (13)

Jolanda kende ik nog uit de tijd van Hyves. Ik weet niet meer of ik haar of zij mij had toegevoegd. Jolanda was toen nog getrouwd en nam het niet zo nauw. Haar man werkte in verschillende diensten zodat zij ruim de gelegenheid had om andere mannen te ontmoeten op parkeerplaatsen in de buurt van Oosterhout om dan lekker van bil te gaan. Haar gemiddelde stond op 3 kerels per maand. Ze vroeg mij ook eens en ze noemde een parkeerplaats in de buurt van één of ander zwembad. Ik zij tegen haar “dan trek ik mij nog liever een keer af, ik ga geen 2 ½ rijden voor een wip op de achterbank van de auto” “mag ik dat zien” vroeg ze en ze nodigde mij uit om te cammen. Ze was met een vibo bezig en ze had een paar mooie stevige tieten zij had echt geen BH nodig. Ik haalde mijn inmiddels stijf geworden lul uit mijn broek en begon mij af te trekken en kwam vlak naar haar klaar. Ik complimenteerde haar met haar tieten en zei “daar wil ik wel eens aan sabbelen” Zij antwoorde “jij hebt een lul waar je trots op mag zijn met die lul mag je al mijn gaatjes vullen”

Weken verstreken en in die tijd zaten wij vaak samen naakt voor de cam te ‘kletsen’. “Hoever rijden is Arnhem voor jou” vroeg ze “3 kwartier tot een uur” zei ik. “kijk” zei ze “dat schept mogelijkheden mijn beste vriendin woont in Arnhem, ik vertel hier wel dat ik naar haar ga en dan zoeken wij ons wel een plekje” We spraken af voor een vrijdag. Ik was ruim een half uur te vroeg in Arnhem, parkeerde mijn auto in de parkeergarage bij het station en liep het perron op om op haar komst te wachten. Toen de trein het station binnen reed zag ik haar al voor de deur in de trein staan. Ze stapte uit en ze droeg een jurkje welke vaan boven tot onder dicht kom met een ritssluiting we liepen naar de parkeer garage, ze keek om zich heen en ze ritste haar jurk open. “bevalt het jou wat je ziet” vroeg ze. “Zeker weten” antwoorde ik en pakte haar mooie volle stevige borsten in mijn hand. “We moeten eerst naar het openluchtmuseum de sleutel bij mijn vriendin ophalen. We stapten in de auto en ik zette het adres van het openluchtmuseum in de tomtom. Eenmaal uit de garage schoof ik mijn hand onder haar rokje en begon haar te vingeren. Voordat we bij het openluchtmuseum aankwamen was ze al een keer klaargekomen. “Jij weet hoe je een vrouw moet laten genieten” zei ze.

Toen ik mijn auto had geparkeerd bij het openluchtmuseum haalde ze mijn lul uit mijn broek trok mijn voorhuid naar achteren en ze liet een beetje spuug op mijn eikel vallen. “Daar word ik nu zo geil van zo’n mooie paarse glimmende eikel” en klom ze boven op mij en begon ze mij te neuken. “Dan voel je echt dat er wat in je zit wat een grote dikke vette lul” Ik ritste haar jukje open en draaide haar tepels tussen duim en wijsvinger. Ze begon me steeds harder te neuken tot ik klaarkwam. Ze klom van mij af deed de rits van haar jurkje dicht en ze nam een foto van mijn lul en ze liep naar het restaurant waar haar vriendin (Marga) werkte om de sleutel te halen. Bij Marga (zo heette zij) begonnen we ons lopend naar de woonkamer uit te kleden ze ging op haar knieën “ram die lul in mij kom en neuk me snoeihard ik wil porno” we neukten, likten en onze handen waren overal. Ze ging op haar rug liggen met opgetrokken knieën trok haar kut uit elkaar en zei “probeer eens of je vuist erin gaat” eerste ging ik met 4 vingers bij haar naar binnen toen met mijn hele vuist. Ik haalde mijn vuist uit haar kut en ging op mijn rug liggen zij kwam over mij heen en begon me weer te pijpen en ik lebberde haar kutje.

Ze kreeg een apje “mijn vriendin wil weten hoe het is” zei ze lachend en ze typte iets. Ze ging met haar beide voeten naast mijn hoofd staan en ging met haar kutje op mijn gezicht zitten “Likken tot ik kom” zei ze ik begon te likken terwijl ik de tepels van haar heerlijke tieten tussen duim en wijsvinger draaide. Plotseling werd mijn lul vastgepakt en werd mijn eikel gemasseerd. “Dat was één van de randvoorwaarden toen ik om de sleutel vroeg en de foto van je lul liet zien” zei Jolanda. Marga was een volslanke vrouw met een paar enorme hangtieten. Marga liet zich over mijn lul zakken en begon mij te neuken haar tieten wipten alle kanten op. Jolanda ging op haar knieën en begon wild het klitje van Marga te bewerken. Marga kwam spuitend klaar. “We zijn een beetje Bi” zei Marga. Jolanda ging over haar heen en ze likten elkaars kutje ik stak mijn lul in Jolanda’s kutje en Marga nam mijn ballen in haar mond. Jolanda moest naar huis omdat ze s ’avonds een verjaardag had van haar zoon. We gingen samen onder de douche. Toen ik aanstalten maakte om mij aan te kleden zei Marga “Wacht er iemand op jou? Ik ben nog lang niet klaar met jou ik wil genieten van die grote dikke vette paal” Ik vond het prima en bracht Jolanda naar het station.

Bij Marga aangekomen nam ze mij mee naar boven om te douchen we gingen naar haar ‘speelkamer’ zoals ze het noemde. Er stond een kingsize bed welke vol lag met allerlei speeltjes voor haar bed stond een neukmachine met 2 dildo’s erop en er waren 2 webcams op het bed gericht. “Hier verdien ik mijn meeste geld mee zei ze als webcam-girl. Maar vandaag niet vandaag ga ik je helemaal uitwonen” “dan moet je van goeden huize komen” antwoorde ik. “Op je knieën” beval ze me en ze begon mijn kontgaatje te likken en aan mijn lul te sjorren. Ze pakte een dildo deed er glijmiddel op en ze duwde hem zachtjes in mijn kont en begon weer te sjorren aan mijn lul de dildo neukend in mijn kont. Ik ben nog nooit zo intens klaargekomen als toen. “Durf je het aan om samen met mij te cammen” vroeg ze “Lijkt me geil” zei ik. Ze bracht de neukmachine in positie en in haar kutje en kont een dildo en ze zette een paar klemmen op haar tepels en ze zette de cam en de neukmachine aan. Ze pakte nog zo’n knots en zette deze op haar klit. “Blijf nog even buiten beeld tot ik een groepsshow geef” Op haar beeldscherm kon je zien hoeveel kijkers ze had Toen ze genoeg volgers had startte haar ticketshow “stop die lul in mijn mond” zei ze de volle 21 cm ging erin zonder dat ze kokhalsde. Marga kwam van goeden huize die avond werd ik helemaal platgeneukt. Ik ging nog vaak bij Marga op bezoek en vaak was Jolanda ook van de partij. Toen Jolanda uiteindelijk ging scheiden verhuisde ze naar Arnhem. Ik belde haar en vroeg “valt er nog wat te neuken”? Mij kun je 24/7 neuken zei ze ik heb geen baarmoeder meer kom maar op” Tot op de dag van heden heb ik nog regelmatig seks met Jolanda en Marga.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Mijnmilf

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top