Skip to content

Momenteel actief

Schoonmoeder laten spuiten
4/5 (29)

Ik had een detentie achter de rug van enkele maanden en heb ook een paar keer bezoek gehad van mijn schoonmoeder. Mijn vriendin kwam elke week langs en mijn schoonmoeder kwam om de 3 weken mee ongeveer. Daar was ik ook altijd heel blij mee als ze mij alleen al aan keek dan begon er bij mij van alles te tintelen. Voor mijn detentie was mijn vriendin net gescheiden van haar ex en haar moeder, mijn schoonmoeder gescheiden van haar man. Na een verloop van een paar weken hadden die samen een huis gehuurd van een bekende, mijn vriendin die altijd naar mij toe kwam zei al dat over 2 weken kunnen we mooi bij mij afspreken, ik en mijn moeder hebben dan een huisje en zei vind het ook leuk als jij er bent.

Meteen gingen er bij mij belletjes rinkelen, ik had het namelijk ook vaak tijdens de sex over haar moeder, hoe ze het zou vinden als ze ons zou horen en misschien wel zou betrappen. Mijn vriendin ging daar lekker in mee en we hadden echt spetterende sex en lekkere dirty talk waar we samen echt niet vies van waren. Mijn vriendin was op der 18-de ook geneukt door een uitsmijter van een café waar ze vaak heen ging, die man was toen ook 48 jaar en had 2 kids. Daar hadden we het ook vaak over en ik voelde haar kutje steeds natter worden en opeens waren we zo aan het fantaseren dat we ook over haar moeder hadden dat ik het wel heel geil zou vinden als ze zou staan te luisteren en dan lekker met haar rijpe kutje zou gaan spelen. Opeens ging er een telefoon over en dat was ook echt bij onze slaapkamer deur, direct vlugt ze weg zodat wij het niet zouden merken.

Wij gingen natuurlijk gewoon door met onze vrij partij en steeds luider juist expres begon ik harder op te fantaseren maar ze kwam niet meer terug. Een dag later lag ik in bad en had ik een telefoon gesprek en ik hoorde iemand op de overloop. Ik dacht dat het mijn vriendin was en ik leg mijn telefoon weg en zat wat te spelen met mijn pik, hij was al lekker hard aan het worden en ik ging me zelf in zepen. Ik ging lekker over mijn eikel en opeens gaat de deur open, ohhh sorry sorry, ik zeg: och doe niet zo gek tegen mijn schoonmoeder, maar ze ging weg maar niet voor lang want ze moest zich op gaan maken voor haar date. Ze had leuke kleding aan en vroeg mij kan ik zo naar mijn date? Ik zeg jij kan nog wel in je pyjama dan ben je nog aantrekkelijk.

Ze glunderde en showde haar lingerie, ik was helemaal de weg kwijt ik wist niet wat ik moest doen ik draaide me om en ben gaan zitten. Mijn pik was zo hard, die kwam boven water uit. Ze keek via spiegel en zei ondeugend dalijk word ie verkouden en gaat ie snotteren. Nou ik ga misschien nog tot later oké. Nou het werd langzaam aan 23 uur en ze kwam terug, ze had redelijk wat wijn op dat zagen we samen wel en ze begon te vertellen hoe haar date was alles in detail. Na 20 min gaat mijn vriendin naar wc en trekt ze mij van mijn stoel af gaat met mij zoenen, ze had helemaal geen angst en ze duwde mijn hand naar haar rijpe poes. Ze wilde meer, ze had ons al heel vaak gehoord en ze zat stiekem te kijken door sleutel gat en ze speelde dan altijd met zelf. Zo is het allemaal begonnen tot na mijn detentie.

Ik kwam vrij en ben haar gaan bellen, hoe fijn ik het vond dat ze op bezoek kwam en wat het met me deed ik heb me ook echt vaak op mijn cel afgetrokken met haar in mijn gedachten tot het moment dat ik haar vroeg ben je thuis? Ik ben in de buurt en heb je zin in lekker wijntje. Nou dat is toevallig, ik heb hele dag aan je zitten denken om je een app te sturen. Ik naar de winkel en een goed wijntje gehaald. We begonnen in haar nieuwe appartement wat te dollen en elkaar wat gek te maken. Na verloop van tijd gaan we samen naar haar buurman op bezoek ff. We zaten onder de tafel wat voetje te vrijen en elkaar helemaal uit de tent te lokken. Nou is het klaar en ze trekt me mee naar haar appartement en zegt jij legt nu jou telefoon weg en je komt naar mijn kamer ze rukt alles van mijn lijf. Ik verscheur haar kleren en we zijn zo wild. Ik ben haar geile kut gaan likken en vingeren tot ze begon te spuiten. Ze heeft een kwartier liggen na trillen, daarna hebben we nog heerlijk lekker liggen neuken. Alles was nat de hele vloer en toen kwam het punt ik moest naar mijn vriendin terug, haar dochter. Dus ik heb van alles moeten verzinnen waar ik was geweest maar het was me wel de moeite waard.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw ..

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top