Skip to content

Momenteel actief

Mijn schoonzus en ik
4.14/5 (22)

Mijn naam is Wesley en ik ben 26 jaar. Ik heb al enige tijd een oogje op mijn schoonzus en ik kwam erachter dat ze mij ook erg leuk vindt. We waren met de familie een midweek naar een park waar je huisjes kunt huren en het was heel leuk. We gingen ook de omgeving een beetje bekijken maar ik had die ene middag geen zin en zij ook niet kwam ik achter. Ze zat in een ander huisje maar kwam al snel bij mij langs. Ik was aangenaam verrast en we hadden het die middag wel gezellig. We kregen na een paar uur een telefoontje dat ze ergens in de file stonden en dat het wel wat later kon worden.

Ik vond dat stiekem niet erg want dan kon ik mijn schoonzus wat beter leren kennen. Ze zag er ook die dag weer waanzinnig uit met haar lange golvende haren en mooie rondingen. Ik wist niet zo goed wat voor houding ik mijzelf moest geven en het viel haar wel op dat ik wat ongemakkelijk op de stoel zat. Ze vroeg of ze misschien mijn schouders wat mocht masseren. Ze is masseuse dus ik wilde haar ook niet tegen het zere been schoppen. Dus ik liet het toe en ze masseerde heerlijk. En op een gegeven moment gleden die handen ongemerkt wat naar voren en als ik het vervelend vond dan moest ik het maar zeggen. Nou, toen ik die dikke tieten in mijn nek voelde zou ik dat zeker niet gaan doen. Ik kreeg een opgewonden gevoel en haar handen leken dat op te pikken en gleden lager en lager, tot ze zich moest verplaatsen om nog lager te gaan. Wat was ze aan het doen?

Ze kwam ineens op mijn been zitten en zei dat ze al een tijd een oogje op mij had. Dat ze mij fysiek heel aantrekkelijk vond en mij niet uit haar hoofd kon krijgen. ‘Misschien als we het één keertje doen dat het dan weg gaat?’ zei ze op vragende toon. Ik was om en pakte haar handen, trok haar wat dichterbij en zei dat we dat maar eens moesten proberen. Voordat we het wisten lagen we op bed en waren we volledig naakt en had ik een condoom om mijn lul. Die had mijn schoonzus dus meegenomen, ze had dus duidelijk plannen gehad. En dat was helemaal prima. Langzaam besteeg ze mijn pik. Het was spannend want we wisten niet hoe lang het nog zou duren voordat de rest terug zou zijn. Haar mooie lichaam bewoog op en neer op mijn pik terwijl ik mijn handen over haar lichaam liet gaan. Ik greep haar heupen, masseerde haar borsten, sloeg op die kont toen ze voorover boog en mij wild begon te berijden. Haar kut was goed nat en lekker strak. Het bed kraakte aan alle kanten en mijn schoonzus vingerde zichzelf klaar, al rijdend op mijn pik en al snel daarna kwam ook ik en spoot het condoom helemaal vol.

We speelden nog een beetje met elkaar maar moesten haast maken want een bericht op Whatsapp zei 20 minuten nog. Ik had een plan en gooide wat koffie over de dekens. Ik had nog een kopje koud laten worden. Nu had ik een reden om het te wassen. Al het bewijs was weg, net op tijd. Het is nog bij die ene keer gebleven maar we hebben beide plannen om er nog verder mee te gaan want we vinden het allebei zo ontzettend spannend en geil.

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Sletten net (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top