Skip to content

Momenteel actief

Een schone container
4.8/5 (15)

Het was net naar mijn scheiding. Mijn ex was er met een ander vandoor en de woede zat nog erg hoog. Ik probeerde mijn leven weer op te pakken zo goed als kwaad als het ging, maar dat ging wat moeizaam. Als net 40 jarige vrouw was ik weer alleen. Om mijn verkregen tijd door te komen zat ik veel op datingsites. Heerlijk even mijn zinnen verzetten en het is apart om op te merken hoeveel reacties je als vrouw krijgt als je een advertentie zet als vrouw zoekt man. Geen idee, maar ik vraag me wek eens af of mannen er ook zoveel krijgen?

Het was soms een hele klus om er een leuke vent tussenuit te vissen. Nu ben ik echt niet de lelijkste hoor. Lange zwarte haren, bruine ogen, ook niet al te klein, namelijk 1.68 cm en soms wat voller maar wel op de juiste plekken. Mijn bh geeft maatje 85C aan dus ook daar hoef ik niet ontevreden over te zijn. Dus de reacties kwamen genoeg binnen, maar kies dan maar eens welke leuk is. Want elke dag een ander wordt ook zo druk.

Daarnaast had ik natuurlijk ook genoeg aandacht van mannen uit mijn omgeving die net als ik vrijgezel waren. En ook in het voorbij gaan voelde ik de ogen vaak over mijn volle borsten en stevige kont glijden. Zo ook die dag in Mei.
Het was een ietwat zonnige dag en ik zat lekker achter de laptop een beetje te surfen op een datingsite toen de deurbel ging. Met 3 stappen was ik bij de deur en deed deze open. Voor mij stond een lange jongen van begin 20. Bruine krulletjes en een stralende lag.

“Goede middag mevrouw, ik ben van containerbedrijf Piepschoon. Wij gaan momenteel langs de deuren om te kijken wie wij eventueel nog kunnen helpen met een schone container.” Deze jongeman probeerde mij een schoonmaakdienst voor de container aan te smeren. En ondanks zijn stralende lach en leuke verschijning zat ik toch niet te wachten op een nieuw abonnement. “Sorry” Stamelde ik, “maar momenteel heb ik daar geen geld voor. Mijn ex is er met al het geld vandoor. Ik lig in scheiding.” Niet helemaal de waarheid maar wat gaf dat. De jongen vond het sneu voor mij en gaf mij zijn kaartje. Voor als ik wel een keer geld en interesse had in een doorspuiting. Nou ja, eigenlijk had ik die wel maar niet van mijn containers.

Diezelfde middag trok ik de stoute schoenen aan. Ik appte hem dat ik het erg aardig van hem vond en absoluut zijn nummer zou bewaren. Zijn reactie was veelbelovend: “Dank je, je bent een mooie vrouw. Je ex had je nooit moeten laten gaan. Ik zou het wel weten als je naast me lag.” Zo zeg die was direct! Maar stout als ik ben appte ik hem terug dat als hij weer eens in de buurt was de koffie altijd klaar stond.

Lang hoefde ik niet te wachten. Al die volgende dag appte hij mij dat hij in de buurt was. Om 12 uur had hij een half uurtje pauze en of de koffie dan al warm was. En of die warm was! Na mijn bevestiging ging om klokslag 12 uur de deurbel.

Ik had mijn roze/rode setje aangetrokken. Een mooie, kanten bh met de eigenschap dat ze mijn borsten nog meer uit lieten komen. Daarnaast een bijpassende string die mijn volle billen niet bedekte. Daarover droeg ik mijn zwarte kimono, en zo, op mijn hoge zwarte hakken, deed ik de deur open. Alleen wat er toen gebeurde had ik niet verwacht. Hij duwde mij naar binnen tegen de deur, gooide de voordeur achter hem dicht en begon mij hartstochtelijk te zoenen. Half zoenend strompelde we naar boven. Daar kreeg ik een duw en belande op het bed. Zo wat een hartstocht wat een heerlijkheid! Zijn handen trokken de kimono open en scheurde bijna mijn string van mijn kutje af. Deze jongen was niet te stoppen. Zijn mond vond mijn tepels en hard zoog hij er op. Het was net op de grens van pijnlijk, maar mijn kutje reageerde spontaan door zeiknat te worden. Dat hadden zijn vingers ook snel in de gaten en ik moest moeite doen om niet nu al spontaan op zijn vingers klaar te komen. “Stop even” fluisterde ik, voorkomend dat er aan dit genot nu al een einde kwam.


Ik duwde hem van me af en ging voor hem op mijn knieën zitten. Zijn spijkerbroek ritste ik open en tot mijn verbazing droeg hij geen boxer dus sprong zijn geslachtsdeel mij meteen tegemoet. Zo dat was meer dan ik had kunnen dromen. Mijn lippen vormde ik om zijn stam en ik probeerde hem zo ver mogelijk naar binnen te zuigen. Moeite koste het wel want je mocht hem zeker niet klein noemen. Mijn lippen gleden over zijn stam en ik hoorde zijn gekreun. “Lekker sletje, wat is dit lekker!” zijn woorden wonden mij nog verder op en ik kon niet wachten om hem in mij te voelen. Ook hij zette er vaart achter. Hij stond op, gooide me op mijn buik op bed en trok me toen omhoog. Mijn billen lonkte naar hem, klaar voor een ontvangst in mijn zeiknatte kutje. Lang hoefde ik niet te wachten want met 1 stoot liet hij zijn wapen in mij verdwijnen. Eerst een paar rustige stoten maar al vlug versnelde dit tempo. “Niet stoppen ik kom bijna!” mijn kreunen versnelde en met een wilde kreet kwam ik klaar op zijn lul. Het samenknijpen van mijn kutje zorgde er voor dat zijn tempo nog sneller ging. Bijna niet bij te houden. En met een wilde kreet kwam ook hij klaar in mijn sappige kut. Golven van samengevoegd genot stroomde op het dekbed.

Nog half nakomend zag ik dat hij zijn broek ophees en zijn half slappe lul verborg achter de rits. Met een laatste kus en een dank je wel verdween hij de kamer uit. Beneden sloeg de deur dicht. We hebben elkaar hierna nooit meer gesproken maar ik was een heerlijke herinnering rijker.

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw ..

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top