Skip to content

Momenteel actief

Dronken nichtje heeft zin
4.6/5 (10)

Een jaar of 5 geleden is het alweer toen ik met mijn nichtje naar bed ben geweest. Ze was behoorlijk dronken geworden op een feestje waar we eigenlijk puur toevallig allebei aanwezig waren. Ik vond haar altijd al een aantrekkelijke meid en nu ze volwassen was kon ik vrijblijvend over haar fantaseren. Terwijl we op dat feestje waren begon ze heel erg tegen mij aan te hangen werd ze behoorlijk kleverig. De meesten dachten dat we een stel waren en dat idee vond ik wel leuk, ik ging daar een beetje in mee. Aan het einde van het feest bracht ik haar naar huis toe. Ik drink geen alcohol dus ik zette haar in mijn auto en bracht haar naar huis. Ze begon tegen mij te zeggen dat ze wel gehoord had dat ik net deed alsof we een stelletje waren. Ik reageerde wat halfbakken, ze had gedronken.

Toen vertelde ze mij dat het idee haar wel wat leek. ‘Gewoon een beetje met elkaar klooien’ was wat ze zei en ze begon een beetje met haar hand in mijn kruis te friemelen. Ik denk dat ik nog nooit zoveel moeite heb moeten doen om een erectie tegen te houden en ik faalde ook nog. Ze had mij geil gemaakt en toen ze voelde dat ik hard werd leek ze wat attenter te worden en begon ze mijn broek los te maken. Ik was bijna bij haar huis en daar parkeerde ik de auto naast het huis. Het was een donkere parkeerplaats en daar haalde mijn nichtje voor het eerst mijn lul tevoorschijn, een stoute droom of fantasie eigenlijk die nu uit ging komen. Ik deed de stoel wat naar achteren en ze kon mij zo goed aftrekken en nam mijn eikel in haar mond. Ze pijpte mij goed maar gebruikte ook flink wat speeksel en maakte er een natte boel van. Ik moest haar tegenhouden want ik had geen zin om de auto verder vies te maken, hoewel ik graag op haar tong was gekomen.

We gingen naar binnen en daar ging ze op haar grote sofa liggen, deed haar slipje en rokje uit en speelde met haar kutje. Ik stond daar en had heel snel mijn kleren uit en trok mij lekker af en sprong bovenop mijn nichtje en drukte mijn lul diep naar binnen. Ik begon haar heerlijke vol te pompen. Mijn ballen sloegen tegen haar lijf en door haar gekreun kwam ik al snel klaar. Ik kon het niet laten en spoot haar gewoon helemaal vol. Zij vond het helemaal goed en bleef zichzelf vingeren tot ook zij klaar ging komen. Ze gilde het uit en mijn zaad perste ze uit haar natte spleet en het droop op de sofa.

Ik had nog steeds een erectie en zij wist wel wat ze daarmee doen moest. Ze kwam voorover en begon mij weer te pijpen. Ze speelde met mijn ballen en ik spoot een tweede lading. Ditmaal kwam het in haar gezicht. Zo goed en zo kwaad als het kon maakte ik haar schoon en ze viel op de sofa in slaap. Ik ben naar huis gegaan en de volgende dag belde ze mij op. Of ik even langs kon komen of anders zij bij mij. We kozen voor de laatste optie en toen hebben we over de avond ervoor gepraat. Verbazingwekkend genoeg wist ze alles nog en zei ze een beetje verlegen dat ze het heel fijn had gevonden. We besloten om het rustig aan te doen om te kijken wat het zou worden. We zijn nu een aantal jaren verder en we genieten nog steeds van elkaar. Minder vaak in vergelijking met eerder maar nog steeds met volle passie en nu wél met condoom.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - MIC milffinder 1

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top